3 σχόλια:

 1. καλημέρα καλησπέρα καληνύχτα.

  μετά από πολύ σκέψη για το αν η διάθεση μου υπερβαίνει την έλλειψη χρόνου αποφάσισα να σου/σας γράψω.

  είμαι φοιτητής αρχιτεκτονικής στην Ισπανία, και έτυχε για καλή μου τύχη να γνωρίσω έναν Αρχιτέκτονα που ασχολείται αποκλειστικά με κατασκευές εφήμερες από φυσικά υλικά.

  μπορώ να γίνω πολύ λεπτομερής αλλά δεν είναι του παρόντος, το μήνυμα είναι για να σας κάνω γνωστή την ύπαρξη του και αν τελικά σας φανεί ενδιαφέρον να σας δώσω υλικό.

  ενδεικτικά..ενα κτήριο του 2008, στην έκθεση Zaragoza 2008./

  πρόκειται για το μοναδικό αριστούργημα πραγματικά οικολογικής αρχιτεκτονικής στον κόσμο, μιας και είναι το μοναδικό σε παγκόσμια κλίμακα που το οικολογικό του αποτύπωμα είναι θετικό και όχι αρνητικό.
  κατασκευασμένο από πέτρα, μπαμπού, χώμα, άχυρο και ρίζες διαφόρων φυτών της περιοχής.
  αυτή είναι μια συνέντευξη του αρχιτέκτονα στα ισπανικά (φαντάζομαι ότι κάποιος γνωρίζει,αν κρίνω από το λινκ που υπάρχει). αν όχι, και στην περίπτωση που το κρίνεται ενδιαφέρον υπάρχει ένα ντοκιμαντέρ για το κτίσμα, που έχει αγγλικούς υπότιτλους και μπορώ να σας στείλω. θα είχε ενδιαφέρον και η προβολή του στο πάρκο.

  http://www.123people.es/ext/frm?ti=person%20finder&search_term=ricardo%20higueras&search_country=ES&st=person%20finder&target_url=http%3A%2F%2Fwww.elfaro2008.org%2Findex.php%3Foption%3Dcom_content%26view%3Darticle%26id%3D87%26Itemid%3D427&section=weblink&wrt_id=343


  φωτογραφίες απο το google με tag
  faro zaragoza Ricardo Higueras.

  αντίοοοο.
  Ορέστης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ωραίος ορέστη αλλά ενα τρόπο να επικοινωνίσουμε δεν αφησες!!!στείλε μας ενα μειλ στο saligari@lists.espiv.net

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. τρόπος επικοινωνίας, μόρς, καπνοί, περιστέρια
  ή μειλ.
  στέλνω εδώ γιατί το άλλο δεν λειτούργησε.
  opn.cake@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή